MONIMUOTO-OPISKELU

HIEROJAKOULUTUS TYÖN OHESSA

Hierojakoulutus monimuoto-opiskeluna tapahtuu lähiopetuksena joka toinen viikonloppu ja etäopiskeluna omatoimisesti. Tutkinnon vaatimukset ovat samat kuin päiväopiskelussa.

Erot kokopäiväopiskeluun ovat: työharjoittelua vähemmän (300h/420h). Erikoiskursseja ei järjestetä tiiviin aikataulun vuoksi (kuten triggerkoulutus ja selkärangan mobilisointi). Näitä aiheita kuitenkin sivutaan opintojen aikana. Kurssit on myös mahdollista ja jopa suositeltavaa käydä yhdessä päiväopiskeljoiden kanssa, mikäli oma aikataulu tämän mahdollistaa.

MONIMUOTOKOULUTUKSEN AIKATAULU

Opinnot kestävät noin yhden vuoden hieronnan ammattitutkinnon näyttöjen sijoittumisesta riippuen. Työharjoittelun suorittaminen ja kurssimaksun maksaminen ovat edellytyksiä koulun järjestämiin näyttöihin pääsemiseksi.

Lähiopetusjaksoja on keskimäärin joka toinen viikonloppu. Lähiopetusjaksojen aikataulu on: pe klo 16.00-20.00, la klo 8.00 – 16.00 ja su klo 8.00 – 16.00. Poikkeuksia saattaa tulla, esimerkiksi näytöt sijoittuvat arkipäiville. Näistä opiskelijalle ilmoitetaan hyvissä ajoin, että mahdolliset työpaikan kuviot ja muut menot saadaan suunniteltua.

Urheiluhierojakoulutus on mahdollista käydä samaan aikaan monimuoto-opiskelun kanssa.

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakulomakkeelle pääset klikkaamalla tästä.

Ajankohtaista

Lahdessa tapahtuu

Joensuussa tapahtuu

Lappeenrannassa tapahtuu