Ajanvaraus hierontaan »

Laadukas hierojakoulutus edullisemmin kuin koskaan! Vuodessa valmiiksi ammatinharjoittajaksi!

Julkaistu: 03.06.2022

Laskemme päiväopiskelijoiden kurssimaksua 700 eurolla.

Tammikuussa 2023 aloittavien päiväopiskelijoiden kurssimaksu nyt tarjoushintaan 1000€. Laadusta tinkimättä- kurssimaksun muutos ei vaikuta opiskelun kestoon, sisältöön tai opetuksen laatuun. Taitavat opettajamme ohjaavat sinut opetussuunnitelman pariin henkilökohtaisella osaamisen kehittymisen suunnitelmalla.

Maksun voi suorittaa korottomasti osissa alkaen 200 euron paikanvarausmaksusta, kun sinut on valittu opiskelemaan. Kurssimaksuun sisältyy opiskelumateriaali, näyttötutkintomaksut, oppimisympäristö ja läpi vuoden mittainen käytännön opetus oppimistilanteissa. Valmistuneet opiskelijat ovat olleet erityisen tyytyväisiä asiakastyöskentelyn, eli työssä harjoittelun aikaisesta ohjauksesta.

Opiskelu on paras sijoitus itseesi. Vuoden opintojen jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä hierojana itsenäisenä ammatinharjoittajana tai koulun vastaanotolla.

Vuoden mittainen, ammattiin valmistava hieronnan ammattitutkinto on nyt kannattavampi uravalinta kuin koskaan. Uskomme, että ihmiset tulevat jatkossakin maksamaan palvelusta, josta kokevat saavansa arvoa, merkitystä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Lisääntyvän automatisoinnin vähentäessä toistotyötä sisältäviä työtehtäviä on kohtaamisille aina paikkansa!

Vinkkaa ystävälle tai varaa itsellesi aika haastatteluun lähettämällä meille opiskeluhakemus.