Vuosi 2020 käyntiin rytinällä!

Hyvää uutta vuosikymmentä, arvon lukija!

Mennyt vuosikymmen on ollut Joensuun Hierojakoululle upea ja vauhdikas. Olemme saaneet teiltä, rakkaat asiakkaamme, mainiota kiitosta ja rakentavaa palautetta toimintaamme liittyen. Ideologiaamme kuuluukin jatkuvan oppimisen ja kehityksen vaaliminen ja ylläpitäminen. Keskustelemme mielellämme kanssasi asiasta kuin asiasta! Ihmisen kohtaaminen ihmisenä on tärkeä osa psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointiamme, eikä koskaan pitäisi vähätellä kuulemisen ja huomionannon voimaa.

Aloitamme uuden vuoden Joensuun Hierojakoululla tuttuun tapaan uusien opiskelijoiden vallatessa ja tutustuessa sekä koulun tiloihin että henkilökuntaan. Vuoden vaihde on mennyt taas tiiviisti uuden kurssin vastaanottoon valmistautuessa!

Katariina valmistelemassa oppimateriaalia

Ennen kuin uudet opiskelijamme aloittavat opiskelijahieronnat, voit ostaa viime vuonna valmistuneiden opiskelijoiden palveluita opiskelijahintaan! Tilaisuus on mitä mainioin, saat näes ammattitason palvelua opiskelijahinnan kustannuksella. Heidän palveluaikansa saat nopeiten selville nettiajanvarauksemme kautta, tai kotoa käsin myös soittamalla päivystykseemme numeroon 040 1815222. Olet myös tervetullut tiedustelemaan aikoja paikanpäältä Kauppakatu 23A (käynti Koskikadun puolelta).

Palveluajat: Opiskelijat ja henkilökunta ovat tammi-helmikuun pääsääntöisesti koululla maanantaista torstaihin klo 8 – 16. 

Ammatinharjoittajat palvelevat tuttuun tapaansa viikon ympäri. Nyt on oivallinen aika käyttää joululahjaksi saatu lahjakortti itsesi hoitamiseen! 

 

Kulkekaa varovasti liukkaalla, mutta rohkeasti elämässä!

– Joensuun Hierojakoulun opet

Petri Joensalo
Katariina Kärkkäinen
Jarno Juntunen


Tagit:

Viimeisimmät artikkelit