Ilmainen terapiakäynti koulutetulle hierojalle! Kuumottava kesätarjous.

Heinäkuussa ilmaiseksi ammattilaisen käsiin

Heinäkuun ajan sinulla on ennenkuulumaton mahdollisuus käydä ilmaisessa hieronnassa koulutetulla hierojalla! Tahdomme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden kokea koulutettujen hierojiemme ammattitaidon pienemmällä kynnyksellä. Täten:

Heinäkuun aikana neljäs (4) käynti on koulutetun hierojan palveluun veloitukseton 50 minuutin hieronta.

Saat ilmaiseksi yhden 35€ arvoisen käynnin! Jos aiemmat hierontasi ovat 50 minuuttisia jää neljän hoitokerran kokonaishinnaksi 105€. Saat toki hyödyntää hoitoaikojamme vapaasti tarpeen mukaan, veloituksettomaksi käynniksi tarjoamme 50 minuutin hieronnan.

Tervetuloa rentoutumaan, kivun hoitoon tai urheiluvaivojen ennaltaehkäisyyn! Onhan meille joskus tultu puolison pakottamanakin. Millä motiiveilla lie kukin liikkeellä, me palvelemme kaikkia tasa-arvoisesti. Ihminen on arvokas itsessään, me emme tuijota mitaleja tai tutkintonimikkeitä. Arvot, uskot, toiveet ja tavoitteet vaihtelevat ihmisestä riippuen, mutta terveydenhuollon ammattilaisten etiikka on selvä: terveyden edistäminen ja sairauksien ehkäisy.

Ota rohkeasti ammattilaistemme kanssa esiin mieltäsi askarruttavat haasteet. Hieronnan lisäksi he neuvovat sinua parhaansa mukaan erityisesti kansansairauksien ennaltaehkäisyyn liittyvissä asioissa.

Nettiajanvaraukseen pääset oikean yläkulman vihreästä painikkeesta tai tästä. Muista rekisteröityä ajanvarausjärjestelmään, niin pystyt jatkossakin varaamaan ja perumaan omat aikasi näppärästi.

Keskuskujan toimitilat puhelimella 050 544 2208. Koskikadun toimitilat puhelimella 040 1815 222. Molemmissa toimipisteissä työskentelevät ammatinharjoittajat varaavat sinulle ajan kenelle vain tahdot.

Tarjous koskee kaikkia Joensuun Hierojakoulun tiloissa toimivia ammatinharjoittajia Keskuskujan sekä Koskikadun puolella. Saat ensimmäisen käynnin yhteydessä mukaasi leimakortin, jolla voit suunnitella ja seurata hoitojakson toteutusta. Hoitosarjan neljä käyntiä on käytävä saman ammattilaisen palvelussa.  Ilmainen hieronta on käytettävä heinäkuun aikana.

Viimeisimmät artikkelit